Video – rörlig bild – har blivit viktigare och viktigare i strategisk reklam. Konsumenter uppskattar idag ett visuellt innehåll, som de snabbt kan förstå och ta till sig, istället för många sidor med text. En film är också mer iögonfallande och kan bra producerad fungera som en statushöjare i företagets image. Webplatser som YouTube och Vimeo har de senaste åren blivit mer och mer viktiga i kommunikationen med kunder; YouTube t.ex. är den andra största sökmotorn på webben idag.

Därför är det viktigt för dig och ditt företag att synas i dessa sammanhang.

Nyckelpiga Media kan göra en snygg och proffesionell film för ditt företag – på dvd, eller för TV, webb eller presentationer. I samarbete med Gustav Hylén, Home Studio, kan vi också erbjuda en film med specialdesignad musik och ljud. Gustav har jobbat med ljuddesign sedan början av 1990-talet och ligger bakom en mängd presentationer för företag och museum framförallt i norra delen av Sverige. Läs mer om Gustav på hemsidan bakgården.se.

Om du vill veta mer om möjligheterna att skapa en professionell film för ditt företag, så tveka inte att höra av dig till oss.